Sielunhoito­terapia

”Kiitos ymmärryksestä ja armon välittämisestä! Helpotus on niin suuri, ettei meinaa käsittää!”

 

 

 

Sielunhoitoterapia

Sielunhoitoterapia voi tulla kysymykseen silloin kun haluat pohtia asioita hengellisestä näkökulmasta eikä sinulla ole tarvetta pitempään psykoterapiaan. Sielunhoitoterapia on yhdistelmä psykologiaa ja hengellisyyttä. Sielunhoitoterapiassa voidaan käyttää samoja ratkaisukeskeisiä terapiemenetelmiä kuin lyhytterapiassa, mutta niihin on yhdistetty hengellinen elementti ja hoitava rukous. Minulla on myös sielunhoitoterapeutin (CHC) / ratkaisukeskeisen kristilisen terapeutin pätevyys, joten tämäkin lähestymistapa on mahdollinen, mikäli sinä asiakkaana sen koet hyväksi.

Voimme sopia sinun aikataulusi ja tavoitteidesi mukaisen käyntitiheyden. Vastaanotto on ensisijaisesti Vaasassa ja Isossakyrössä, mutta myös etäistunto on mahdollinen.

Terapiatapaamiset on myös mahdollista järjestää luonnossa kävellen tai nuotiolla istuen, mikäli se sinulle on luonteenomaisempaa.

Käyntien tavoitteet ja sisältö määräytyvät tavotteidesi ja toiveittesi mukaisesti.

Vastaanotolle pääset ilman lähetettä 1-2 viikon sisällä yhteydenotosta. Käynneistä ei tehdä merkintää julkisen terveydenhuollon rekisteriin. Toiminta on luottamuksellista ja vaitiolovelvollista.

 

Hinta:

45 min 45€
60 min 60€
90 min 90€

Hinnat sisältävät alv.24%

Vaasan vastaanoton osoite: Sepänkyläntie 4, 65100 Vaasa

Isonkyrön vastaanoton osoite: Pohjankyröntie 135C 61500 Isokyrö